Το τραμπολίνο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα τονωτικό και διασκεδαστικό, αφού μας βοηθά να αποκτήσουμε σφιχτό σώμα και πολύ καλή διάθεση
Ποιος θα μας το ‘λεγε πως ένα από τα πιο αγαπημένα μας παιχνίδια μπορεί να εξαφανίσει το κοιλιακό λίπος, τα ψωμάκια στην περιφέρεια, να τονώσει τους γλουτούς αλλά και να γυμνάσει ταυτόχρονα τα χέρια μας. Το άλμα σε ένα μίνι τραμπολίνο είναι μια χαμηλής έντασης αερόβια άσκηση που βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και την ισορροπία, ενώ μπορεί να κάψει μέχρι και 160 θερμίδες ανά μισή ώρα, όπως αναφέρουν οι ειδικοί.
Το μίνι τραμπολίνο προσφέρει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους έχουν βαρεθεί το πρόγραμμά τους. Γυμνάζει εξίσου όλους τους μυς, βελτιώνοντας παράλληλα την ισορροπία και την ικανότητα συντονισμού. Μπορεί να συμβάλει σε μια προπόνηση έντονης καρδιαγγειακής αντοχής, ενώ παράλληλα προστατεύει τις αρθρώσεις, χτίζει την πυκνότητα των οστών, ενισχύει το ανοσοποιητικό, μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών με την τόνωση του λεμφικού συστήματος. Η τακτική καρδιοτονωτική άσκηση με μίνι τραμπολίνο μάς βοηθά να χάσουμε βάρος, αλλά και να αποβάλουμε το στρες και την αρνητική ενέργεια από πάνω μας.
Ο φυσίατρος Δημήτριος Εργελετζής, διευθυντής στην ιατρική μονάδα σπονδυλικής στήλης Physio-Medicus, αναφέρει σχετικά: «Με τις συνεχείς αναπηδήσεις στο τραμπολίνο βελτιώνεται η ισορροπία και ο συντονισμός των κινήσεων, οι αρθρώσεις δεν καταπονούνται, ενώ ενισχύεται και η πυκνότητα των οστών. Επίσης, ελαττώνεται η φλεγμονή και αποβάλλονται οι τοξίνες, γιατί διεγείρεται το λεμφικό σύστημα κάθε φορά που πηδάμε. Ακόμα, έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα όπως κάθε άσκηση, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι κατάλληλο ιδίως για άτομα που υποφέρουν από αϋπνίες και έχουν υψηλή πίεση».
Η συγκεκριμένη μορφή γυμναστικής έχει πολλά οφέλη, κυρίως για το καρδιαγγειακό σύστημα, όπως κάθε αεροβική προπόνηση.

trampolinetrampoline1trampoline2
harrysgymoaka
162
 Photos
491
 Followers
379
 Following
#harrysgymoaka #training #gymclasses #spinning #indoorcycle #gym #gymmotivation #personaltraining#indoorcycle #indoorcycling #spinning #harrysgymoaka #personaltraining #gym #training #motivation #join #gymclasses#harrysgymoaka #join #us #indoorcycle #spinning #yoga #pilates #pilatesreformer #trackandfield #minigrups #trx #trxtraining #crossfit #kidsathletics #personaltrainingPilates on ball με την Αινολα Τερζοπουλου. Exercise with a Swiss ball not only strengthens the body by keeping all the muscles working fit also raises o our awareness how our body moves in space @ainola_terzopoulou 💥🤸‍♀️🧘🏻‍♀️#workout #workouttips #pilates #exersice #pilatesmat #ball #swissball #swissballworkout #srength #stabilityball #balanceNew in! Συνεδρίες Air Relax  τώρα στο Harry’s Gym! Join us!  Με το σύστημα αποκατάστασης Air Relax αποκτάς... We keep spinning!!!🚵‍♂️🚴‍♀️🚵‍♀️💥με τον Κωνσταντίνο Παπουτσα!🔝🚴‍♂️ @dadinospap #spinning #indoorcycling #indoorcycle #bike #bikelife #bikestyle #gymmotivation #harrysgymoaka #Νέα σεζόν και δυναμική εκκίνηση⚡️ με #pilates #pilatesreformer#pilatesmat #pilatesday #pilatesteacher #lovepilates #pilatesclass 🤸‍♀️🔛@souzana_kordosi με Σουζάνα ΚορδόσηΤο ομαδικό πρόγραμμα στίβου για ενήλικες θα είναι στην διάθεση σας και φέτος. Ο συνεργάτης μας Κώστας Νακόπουλος σας περιμένει από την Δευτέρα 03/09, ώρα 20:00 και για κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Σας περιμένουμε! #harrysgymoaka #trackandfield #minigroups #grouptraining #runningteamΠαιδικές Ακαδημίες Στίβου!!!👫🏃🏻‍♀️🤸‍♀️🥇#kidsacademy💙 #trackandfield #kids #harrysgymoaka #backtoschool #training #withkids #playwithkids #runwithkids #runwildmychild #runwithkidsisaworkout